skip to Main Content

MOTORSPORT & RACING

STARKA ACTION BILDER INOM RACING

Av en ren tillfällighet i 2016 hamnade jag på Le Mans racetrack i Frankrike, utan att veta vilken typ av tävling som skulle ske senare i veckan.
Jag var ju trots allt inte Motorsport intresserad, Trodde jag.

Det visade sig vara det mest legendariska lopp i världen, Le Mans 24 Hour Endurance. efter den vecka var jag fast och har varit iväg flera gången sen dess.
Att kunna kombinera mitt foto intresse med Motorsport och kunna fånga fantastiska bilder i enastående miljöer är ett stort privilegie.

Vid ett Vecka långt F3 / F4 racing och tränings evenemang i Valencia, Spanien var jag klar att packa ihop och ge mig iväg.
I bakgrunden hörde jag att det tydligen var ett F3 lop till, och bestämde mig för att köra slut på mitt sista minneskort.
Av ren tillfällighet hamnade jag i snack med en Amerikanare som undrade var han kunde få se bilderna som jag tog av hans son, det slutade med att jag blev inbjuden till USA för att fotografera F1 legenden Emerson Fittipaldi vid en reklam inspelning på West Palm Beach Raceway i Florida.
Vilken ära att få vara med på sådant, och min poäng är att det är dom små tillfällen i livet som göra att man hamnar i sällskap med folk som kan ändra ens liv totalt.

2017 fick jag en inbjudan från Florida, och beslutet togs på minder än 5 minuter.
Daytona International Speedway skulle vara värd till Daytona Rolex24.

Att vara närvarande och komma helt inpå bilarna i Depå och Hotpit är något som inte kan beskrivas i ord, men med lite bilder så ser tittaren hur det var i verkligheten.

Motorsport och Racing events, Privat fotograf service för just ert företag eller bil i tävlingen.

Vänligen kontakta mig för mera information och detaljer, samt priser.
At ge fix pris är mycket svårt då alla event och tävlingar är olika och har olika krav.

Back To Top
error: Content is protected !!